Luisterend genieten van je favoriete literatuur

Met de komst van smartphones en apps is de wereld compleet veranderd. Ook de boekenwereld is niet meer wat het ooit geweest is. De meeste boeken zijn tegenwoordig in diverse vormen verkrijgbaar: in papierformaat (als paperback, met hardcover of als pocket), als e-boek en als luisterboek. Vooral de twee laatstgenoemde categorieën lijken aan populariteit te winnen.

Het moderne ‘lees’gemak

Het gros van de mensen heeft tegenwoordig liever een smartphone dan een boek in de hand. Vandaar dat velen een audio- of e-boek verkiezen boven een paperback. Het ‘nadeel’ van een e-boek is dat je deze zelf moet lezen, terwijl een audioboek aan je voorgelezen wordt. Een luisterboek of Storytel gratis abonnement biedt dus uitkomst wanneer je bijvoorbeeld een behoorlijk eind moet autorijden en tegelijkertijd van een goed boek wilt genieten!

Gratis kennismaken met Storytel

Wellicht heb je nog nooit van Storytel gratis gehoord. Welnu, Storytel biedt een groot aantal spannende audioboeken aan die je rechtstreeks naar je smartphone kunt streamen. Bovendien kun je een maand lang gratis kennismaken met deze dienst. Zo kun je je favoriete literatuur beluisteren terwijl je met iets anders bezig bent.

Een verhaal voor het slapengaan

Ook kun je van deze dienst gebruikmaken wanneer je voor het slapengaan nog een boek wilt lezen maar daarvoor eigenlijk te moe bent. Verwen jezelf dan met een Storytel proefabonnement, zodat je heerlijk ontspannen kunt luisteren naar een zalig slaapverhaal dat jou langzaam maar zeker de droomwereld binnenloodst. Wist je dat een genoeglijk verhaal voor het slapengaan garant staat voor een gezonde nachtrust?

Next article

Kinderboeken schrijven